Zoeken in deze blog

Follow Me on Pinterest

Instagram

Instagram

vrijdag 4 oktober 2013

Maaltijdsalade van waterkers met vis en tomatencoulis.

Maaltijdsalade van waterkers met vis en tomatencoulis.

Ingrediënten:     Tomatensap staat niet op de foto maar heb je wel nodig.

 
  1. Kook 500ml tomatensap een theelepel anijszaad, eetlepel worchestersaus en een beetje zout en peper, in tot het de helft van de volume overblijft. Laat daarna afkoelen.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak. Ik heb spelt pasta gebruikt, maar je kan elke pasta gebruiken die je wilt.
  3. Was en droog de waterkers en verwijder de dikke stronken.
  4. Bak de, in gelijke stukken gesneden en met zout en peper bestrooide, vis in een koekenpan tot hij gaar is.
  5. Verdeel de pasta de borden, plaats hierboven op de waterkers, hierna de vis en als laatste de tomatencoulis.


 

 
 

Eerste blog-bericht! Frozen yoghurt.


 

Hier is de eerste!



-750 gr Nonfat Griekse yoghurt (verkrijgbaar bij bijv AH)
-300 gr bevroren gemende bessen (bijv verkrijgbaar bij Ekoland of AH)
- 2 eetlepels rijststroop (Ekoland) of honing.

Laat he ijs niet te hard worden als je meteen wilt gebruiken, als het langere tijd in de vriezer haal het dan ruim van te voren uit de vriezer.