Voor 2 personen:
-300gr mager (biologisch) gehakt.
-2 courgettes (1pp)
-2 kleine of 1 grote ui
-6 zongedroogde tomaten
-8 olijven
-1 blikje tomatenpuree
-20gr Parmezaanse kaas
-1 bolletje mozzarella (light)
-2 teentjes knoflook
-eetlepel Italiaanse kruiden
-zout en peper
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Snij de ui fijn.
Bak de ui tot hij glazig is.
Voeg knoflook en gehakt toe.
Snij ondertussen de courgette doormidden en verwijder de zaadlijsten met een lepel. Leg de courgette op een met bakpapierbekleed rooster of blik.
Snij de zongedroogde tomaat en olijven fijn.
Doe de zongedroogde tomaten, olijven en Parmezaanse kaas bij het gehakt en roer even door.
Vul de courgette met het gehakt en verdeel de mozzarella over het gehakt.
Plaats 20 min in de oven.
Eet smakelijk!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten